Wijkverpleging

Team Wijkverpleging Careyn Zuilen, Utrecht.

Bij Careyn vinden we dat het om de kwaliteit van leven gaat. Onze zorg gaat uit van uw mogelijkheden in plaats van uw beperkingen. Samen met u, uw familie, huisarts en anderen uit uw omgeving gaan we u snel en goed helpen. Het behoud van uw zelfredzaamheid staat hierin centraal.

Wij regelen snel en goed zorg en hulp

Samen met u regelen we de zorg en hulp die nodig is. Van indicatie tot aan directe zorg. Wie ons wijkteam belt, heeft binnen 24 uur contact met onze wijkverpleegkundige. Zij zet uw zorgaanvraag snel voor u op de rit.

Nu contact met een van onze wijkverpleegkundigen? Bel Careyn klantenservice: 088 - 1239988

Voorkomen is beter…

Vroeg bij ons aan de bel trekken, dat hebben we graag! Hoe eerder we met elkaar om de tafel zitten hoe sneller we actie kunnen ondernemen. Zo zorgen we dat problemen niet onnodig verergeren.

U bent bij ons in beeld

Zelf de regie over uw eigen leven houden, dat vinden we bij Careyn heel belangrijk. Ook als u ziek bent, herstelt van een operatie of een chronische aandoening hebt. Dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Integendeel, samen met u regelen we zorg en hulp. We willen u leren kennen zodat u zelf kunt beslissen wat nodig is en bij u past. Daarbij vragen we u mee te denken. Wat kunt u nog zelf? Wat heeft u nodig? Wat kan uw omgeving voor u betekenen? Zijn er slimme hulpmiddelen in te zetten?

Samen met uw huisarts en organisaties in de buurt

Met een vast team van verpleegkundigen en verzorgenden bieden onze wijkteams professionele zorg en ondersteuning. We reageren snel op veranderingen in uw gezondheid. In overleg met u hebben we contact met uw huisarts en werken we samen met ziekenhuisspecialisten en andere zorg-, welzijn-, en vrijwilligersorganisaties in uw wijk.

Openingstijden