sluiten

Herhaal medicatie

U kunt uw herhaalmedicatie online bestellen op MijnGezondheid.net

 

MijnGezondheid.net

Naar MijnGezondheid.net

Ik wil meer informatie

Ik wil me aanmelden

U kunt herhaalmedicatie ook bestellen via de receptenlijn

 

(030) 245 21 28 kies 2

 

U kunt de receptenlijn 24 uur per dag bellen.

sluiten

Stel een vraag

Dit formulier is NIET bedoeld voor Medische vragen. Heeft u een medische vraag gaat u dan naar het patiëntenportaal, Mijngezondheid.net.

MijnGezondheid.net

Ik wil meer informatie

Ik wil me aanmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.
sluiten

Inschrijven

U kunt zich alleen inschrijven als nieuwe patiënt bij de praktijk van huisartsen Chung en Lam als u woont in één van de volgende postcodegebieden: 3534, 3551, 3552, 3553, 3554 en 3555.
Bij het eerste bezoek aan onze praktijk dient u een geldig legitimatiebewijs te tonen aan een van onze medewerkers. Wij zijn dit per 1 juni 2009 wettelijk verplicht.
Vergeet u niet, zich uit te schrijven bij uw vorige huisarts en draagt u er zorg voor dat uw medische gegevens bij uw nieuwe huisarts komen.

 • U kunt zich alleen inschrijven als nieuwe patiënt bij de praktijk van huisartsen mw. W.Y. Chung en K. Lam als u woont in één van de volgende postcodegebieden: 3534, 3551, 3552, 3553, 3554 en 3555.
  Geeft u toestemming voor het opvragen en laten toesturen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts?
  Gaat u akkoord met het beschikbaar stellen van uw medische gegevens voor raadpleging door andere zorgverleners (zoals de huisartsenpost Utrecht) als dit nodig is voor uw behandeling?
  U kunt daarmee online afspraken maken, een e-consult en herhaalrecepten aanvragen.
wachtkamer

Over de praktijk

Huisartsenpraktijk mw. W.Y. Chung en K. Lam is gevestigd in Gezondheidscentrum De Brug in Utrecht en geopend van: 8.00 - 17.00 uur.

Praktijknieuws:

Zoals u al via de patiëntenbrief heeft gelezen is de praktijk Van Ankeren en Hendriks per 1 juli 2015 overgenomen  door huisartsen dhr. P.K. Lam en mevr. W.Y. Chung. Als het goed is heeft u hierover een brief ontvangen thuis.
U kunt de brief nog een keer nalezen op de link 'Nieuwe huisartsen’.

Huisartsen:

mw. W.Y. Chung

dhr. K. Lam

mw. B. Krul

Openingstijden en contact:
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00-17.00 en telefonisch bereikbaar op:
030-245 21 28
Voor spoedgevallen in avond, weekend en nacht dient u telefonisch contact op te nemen met de Huisartsenpost: 0900 450 1 450

Lees meer

Openingstijden

Meer informatie

 • Doktersassistentes

  De doktersassistentes zorgen ervoor dat de organisatie van de praktijk zo goed mogelijk loopt. Wanneer u een afspraak wilt maken zal de assistente u enkele vragen stellen om in te schatten hoe dringend uw afspraak is. Probeert u daarin zo duidelijk mogelijk te zijn. Soms kan de assistente u adviseren. De assistentes hebben een uitgebreide scholing gehad voor vele ondersteunende taken

  Lees meer

 • Praktijkverpleegkundigen

  Aan de huisartsenpraktijken zijn vier praktijkverpleegkundigen, één longverpleegkudige, twee diabetes-verpleegkundigen en twee praktijkondersteuners GGZ verbonden. Zij ondersteunen de huisartsen in de zorg rond patiënten met chronische aandoeningen, bijvoorbeeld diabetes en astma/copd. Ook kunt u bij hen terecht voor hulp bij het stoppen met roken.

  Daarnaast coördineert en regelt de praktijkverpleegkundige de zorg bij o.a. chronisch zieken en ouderen, bijvoorbeeld het regelen van thuiszorg en hulpmiddelen. Tevens geeft zij advies, voorlichting en instructie aan chronisch zieken.

  De praktijkverpleegkundigen hebben een eigen spreekuur. Een afspraak kunt u maken via de assistentes van uw eigen huisarts.

  De praktijkondersteuners GGZ (geestelijke gezondheidszorg) kunnen ingezet worden als er sprake is van lichte/milde psychische of psychiatrische problematiek voor een eenmalig consult of (veelal kortdurende) ondersteuning.

  Lees meer

Medewerkers

W.Y. Chung

Huisarts

K. Lam

Huisarts

Rosalieke

Doktersassistente

Margot

Doktersassistente

Lyndie

Doktersassistente